Jakob Lorber

‘Svijet mi ne želi dati ništa, i to me raduje.’

Jakob_Lorber

Jakob Lorber

Jakob_Lorber

‘Svijet mi ne želi dati ništa, i to me raduje.’

102:12, 13; 103:3-5 (Pitanja upućena Ocu i Odgovori)

Print Friendly, PDF & Email

102, 103

PITANJA UPUĆENA OCU I ODGOVORI

102/12.   (Kaže Borem:) ‘Ja vjerujem da ti je ovo sada jasno i da ćeš biti jako pažljiv. Kada je ova Kineskinja u pitanju, nemoj reći ili učiniti ništa osim onog što ti Gospodin kaže i sve će glatko teći. Ako imaš pitanje za Gospodina ili mene, pitaj/postavi ga jedino u svome srcu. Odgovor će ti također biti postavljen u srce, kao što je sada slučaj sa mnom. Ja nastavljam pitati Gospodina što činiti u jednoj ili drugoj situaciji i Gospodin mi odmah razjasni što moram učiniti ili, ako je nužno, naglas reći.

13.   Pazi – Kineskinja ti prilazi! Ne pokušavaj misliti što ćeš reći, već pitaj Gospodina u svome srcu i On će ti postaviti riječi koje trebaš reći u srce. Sada si u potpunosti upućen/poučen, djeluj sa time u skladu i neće biti nikakvih problema…

103/3.   … na početku, kada naginješ brbljanju, treba uložiti puno napora da bi šutio, jer iz navike se tvoj jezik teško može kontrolirati.

4.   Povremeno, iz nekog najvjerojatnije mudrog razloga, Gospodin ne postavlja odmah odgovor u naša srca. Onda On želi da mirno i strpljivo čekamo, u stavu ljubavi (prema Njemu) i podređenosti, dok Mu ne bude podesno/ugodno (= dok Mu se ne svidi) postaviti željeni odgovor u naša srca.

5.   Obrati pažnju na ovaj dodatni savjet, dragi brate, i nećeš imati poteškoća.’

Spread the Truth