Jakob Lorber

‘Svijet mi ne želi dati ništa, i to me raduje.’

Jakob_Lorber

Jakob Lorber

Jakob_Lorber

‘Svijet mi ne želi dati ništa, i to me raduje.’

016:1-3 (O re-inkarnaciji stanovnika zvijezda… postizavanje sinovstva Božjeg jedino na ovoj Zemlji)

Print Friendly, PDF & Email

O re-inkarnaciji stanovnika zvijezda… postizavanje sinovstva Božjeg jedino na ovoj Zemlji

8/16 [1] (Gospodin:) ‘Pogledaj u zvijezde. Ja ti govorim da su sve ove veliki svjetovi gdje također žive ljudi, baš kao ovdje.  

[2] Mnogi od bezbrojnih ljudi na tim zvijezdama znaju posredstvom njihovih anđela da (jedino) na ovoj Zemlji duša može ostvariti istinsko sinovstvo Božje, ali jedino po-sredstvom teškog i mučnog života u tijelu/mesu. Kada oni to žele, njima će biti dozvoljeno da njihove duše također budu začete u tijelu/mesu na ovoj Zemlji. Jednom kada su ovdje, oni također moraju prihvatiti da će jedno kratko vrijeme morati hodati njome, jer tim putem će zauvijek doseći trijumf potpune jednakosti sa Bogom, i prema tome se također mogu podvrgnuti/podložiti nekolicini stvari, pošto sam se Ja također, dobrovoljno, iz ljubavi prema Mojoj djeci, podvrgnuo/podložio mnogim stvarima, i također ću se morati podvrgnuti/podložiti nečemu jako velikom i gorkom zbog spasenja Moje djece.

[3] Kraljevstvo Božje se može postići (= može ga se dokopati) jedino silom i velikim žrtvama (Matej 11:12; Luka 16:16). Dobro ovo zapamti, i također to što sam već rekao u svezi toga. Da li si ovo dobro razumio?’

Spread the Truth